HEM.hBloggmlKontakt.html

 

 

Böcker

 

 

Bok 1 - Häxan Makaroni som inte tror på änglar

haxan anglar

Fantasy & magisk realism - Häxan Makaroni är en snäll gammal häxa. Men hon tror inte på änglar och blir arg så fort någon försöker prata med henne om att änglar finns. Häxan och hennes katt, Chatten, flyttar till ett nytt hem i en skogsdunge i en liten by som heter Väsby och som har den där speciella häxdoften.
Två änglar kommer på besök och ger dem healing för det är bestämt av Universum att de ska ingå en pakt med människobarnen Polly och Ebbe som de snart kommer att möta. Och fler möten väntar - med dödgrävaren Svart-Erik till exempel och häxan förundras över människornas konstiga seder.
I hemlighet möter Chatten sin lilla söta kattguide från andra sidan och som hjälper honom att våga säga ifrån till häxan.
Till Vårkulla på Tärnö åker Häxan Makaroni och hennes 101 häxvänner för att väcka Draken som ligger och sover i en väl gömd grotta. Fiskare Hjalmar och hans son Hans håller på att ta upp sina fiskegarn, och får se Draken som absolut inte får visa sig. De får ihop några frivilliga och går skallgång efter Draken. Men, det går inte riktigt som de har tänkt sig. Fiskaren Hans får fnatt och ger sig ut på skattjakt i de läskiga grottorna. Polly och Ebbe ska också åka till Tärnö. Deras mamma är synsk och ska hjälpa till att leta efter Draken.
En spännande äventyrsbok, lärorik, fascinerande och som ger många fina
insikter.
Resten av berättelsen finns i del 2 - Häxan Makaroni i Draklandet.
ISBN9789188503275

 

Bok 2 - Häxan Makaroni i Draklandet

haxan drak

Fantasy & magisk realism - Draken fick fly från Tärnö tillsammans med Häxan Makaroni och Chatten och är på väg till Draklandet bakom gryningens osynliga rand. Draklandet mobiliserar för krig mot Människolandet. Drakens älskade drakkvinna är död, men visar sig ändå och ger ett budskap.
Jätten Veronika har ett alldeles speciellt problem och får hjälp av healern Pierreius.
Häxan Makaroni blir alldeles förvirrad när hon upptäcker att det faktiskt finns änglar och att de dessutom är vänner till Draken.
Drakryttarna Lucas och Elias är bröder och letar efter sina föräldrar som förråddes och försvann. Men även drakryttarna försvinner. Alven Oscarius ger sig förklädd in i Människolandet för att leta efter dem och stöter på en liten söt och speciell hund som heter Ocky.
Bryter kriget ut? Brinner hela Universum?
Hemma i Väsby ligger tre drakägg och väntar.
En spännande äventyrsbok, lärorik, fascinerande och som ger många fina insikter.

ISBN 9789188503282

 

Böckerna finns att köpa på Höganäs Bokhandel. Lundins Bokhandel i Karlshamn, Cdon, Adlibrid Bokus och Bokbörsen, De kostar 189 kronor styck.

 

 

 

 

Innehåll

 

 

REGRESSION

 

TAROT/MEDIAL VÄGLEDNING

 

REIKI HEALING

Distanshealing

Andlig healing

 

AUTOMATISK SKRIFT/GESTALTTERAPI

 

PRISLISTA

 

DIKTER

Amors pilar

Fågel, vit som snö

Kärlekens ängel

Sorg, du är grym

 

SAGOR FÖR VUXNA

Bröllopsfest i universum

Varelsen

 

BERÄTTELSER UR MITT LIV

Tärnö - en ö i Blekinge skärgård

Allergihunden Rocky

Käre broder

Min bror Kai är död

Ondskans ansikte

 

 

angel

 

 

 

 

 

copyright Annika Vikingsson Adapted by Karin Ahlquist